slider

Jetoni nje pleqeri te qete

Anetaresohu tani
bg-image
Transparence ne cdo kohe,
shikoni gjendej e llogarise ne cdo moment


Kuota ditore


Llogaria

Kliko ketu


Anetaresohu


Llogarit pensionin tuaj

FPP SIGAL

Mirësevini në Fondin e Pensioneve Private “SIGAL LIFE UNIQA GROUP Austria

Rreth nesh


0,,17381877_404,00

Të nderuar miq!

Kam kënaqësinë që nëpërmjet faqes tonë të sjell tek ju informacionin e nevojshëm për veprimtarinë e Fondit të Pensioneve Private Vullnetare ” SIGAL “

Historiku jone


Infomacione

Informacione te tjera

Kontratë Individuale

Kontratë e Punëdhënësit

Kontratë e Punëmarrësit

Formular anetaresimi

Grafiku i çmimit te kuotes

Vlera Neto e Aseteve

Mira, pensioniste, 66 vjec

Kam filluar punë që 16 vjeç dhe gjithë kohës kam paguar kontribute shoqërore. Pas 47 vjetësh vjetësh punë marr pension shteti prej 180 mijë lekë të vjetra në muaj. Im bir që jeton në Gjermani prej shumë vitesh, kishte dëgjuar për pensionin privat dhe vendosi që disa nga kursimet e tij ti paguante për mua për të pasur një pension shtesë. Sot marr edhe 260 mijë lekë pension mujor privat tek SIGAL dhe mund të përballoj shpenzimet e mia pa pritur çdo muaj para nga fëmijët. Ua rekomandoj pensionin privat të gjtihëve, sidomos atyre që janë ende të rinj dhe në kohë që të kursejnë që sot për të pasur para mot.
5.0
2015-01-24T08:56:12+00:00
Kam filluar punë që 16 vjeç dhe gjithë kohës kam paguar kontribute shoqërore. Pas 47 vjetësh vjetësh punë marr pension shteti prej 180 mijë lekë të vjetra në muaj. Im bir që jeton në Gjermani prej shumë vitesh, kishte dëgjuar për pensionin privat dhe vendosi që disa nga kursimet e tij ti paguante për mua për të pasur një pension shtesë. Sot marr edhe 260 mijë lekë pension mujor privat tek SIGAL dhe mund të përballoj shpenzimet e mia pa pritur çdo muaj para nga fëmijët. Ua rekomandoj pensionin privat të gjtihëve, sidomos atyre që janë ende të rinj dhe në kohë që të kursejnë që sot për të pasur para mot.

Arturi, i punesuar, 60 vjec

Kur fillova të kontribuoj për pension privat para 10  vjetësh, mendoja se isha tepër vonë dhe se nuk do të arrija të kontribuoja mjaftueshëm për të pasur një pension normal. Gjithsesi, vendosa të derdh çdo muaj nga 70 mijë lekë të vjetra dhe kur të dal ne pension do të përfitoj pension shtesë prej 142 lekë në muaj, i barabartë me atë të shtetit edhe pse ne shtet unë ka kontribuar gjithë jetën time kurse tek SIGAL vetëm 15 vite. Për të pasur pension privat kam kursyer më pak se një kafe në ditë por ama e di që kur të dal në pension, të paktën do të kem ca të ardhura shtesë.
5.0
2015-01-24T08:57:12+00:00
Kur fillova të kontribuoj për pension privat para 10  vjetësh, mendoja se isha tepër vonë dhe se nuk do të arrija të kontribuoja mjaftueshëm për të pasur një pension normal. Gjithsesi, vendosa të derdh çdo muaj nga 70 mijë lekë të vjetra dhe kur të dal ne pension do të përfitoj pension shtesë prej 142 lekë në muaj, i barabartë me atë të shtetit edhe pse ne shtet unë ka kontribuar gjithë jetën time kurse tek SIGAL vetëm 15 vite. Për të pasur pension privat kam kursyer më pak se një kafe në ditë por ama e di që kur të dal në pension, të paktën do të kem ca të ardhura shtesë.
5.0
2

Per cdo pyetje dhe pa qartesi na kontaktoni ne +35542233308 dhe info@fppsigal.com.al

Dergo mesazh

Ju lutemi plotesoni formularin e meposhtem per te kontakuar me ne


Emer (e domosdoshme)

e-mail (e domosdoshme)

Subjekti

Mesazhi juaj

Na ndiqni

Bashkohuni me ne në faqet tona zyrtare ne Facebook dhe Instragram