Bulevardi Zogu I, Tiranë
Hënë - Premte : 08:00 - 17:00

Home

Pension Familjar

Pensionin familjar e përfitojnë  pjesëtarët e familjes së anëtarit të fondit, i cili vdes para se ai të plotësojë kushtet për të marrë pension pleqërie ose invaliditeti. 
 
Në këto raste asetet neto (shumat e grumbulluara) të anëtarit të fondit iu paguhen proporcionalisht pjesëtarëve të familjes sipas aktit të trashëgimisë.

Pension Invaliditeti

Pensioni i Invaliditetit mundësohet nga Fondi i Pensioneve Private SIGAL anëtarit të fondit, në rastet kur ai bëhet i paaftë për punë si pasojë e  sëmundjeve ose aksidentimit  gjatë kohës së sigurimit, pavarësisht vjetërsisë në punë. 
 
Humbja e aftësisë për punë vërtetohet nga Komisioni i Caktimit të Aftësisë për Punë që vepron pranë F.P.P SIGAL.

Pension Pleqërie

Fondi i Pensioneve Private SIGAL mundëson pension pleqërie i cili mund të tërhiqet kur anëtari i Fondit mbush moshën për pension të plotë pleqërie, sipas ligjit Për Sigurimet  Shoqërore, pavarësisht nga vjetërsia në punë. 

Ky është një pension privat shtesë krahas pensionit shtetëror dhe çdokush mund të përcaktojë vetë masën e pensionit që dëshiron të përfitojë.

FONDI I PENSIONEVE SIGAL

Grafiku i çmimit të kuotës

Pension Privat Shtesë

Vendos ti për Pensionin tënd

Investimi i duhur

Kur fillova të kontribuoj për pension privat para 10  vjetësh, mendoja se isha tepër vonë dhe se nuk do të arrija të kontribuoja mjaftueshëm për të pasur një pension normal. Gjithsesi, vendosa të derdh çdo muaj nga 70 mijë lekë të vjetra dhe kur të dal ne pension do të përfitoj pension shtesë prej 142 lekë në muaj, i barabartë me atë të shtetit edhe pse ne shtet unë ka kontribuar gjithë jetën time kurse tek SIGAL vetëm 15 vite. Për të pasur pension privat kam kursyer më pak se një kafe në ditë por ama e di që kur të dal në pension, të paktën do të kem ca të ardhura shtesë.

Arturi

I punesuar, 60 vjec

Pensioni privat i FPP SIGAL LIFE UNIQA ju ofron disa përfitime.

Pensioni privat rekomandohet për këdo, pasi do të vijë një ditë kur ne të gjithë do të kemi nevojë për pension gjatë pleqërisë.

Kerko me shume informacion

Sido që të jetë nevoja juaj për mbulimin e sigurimeve, ne jemi këtu për të ndihmuar.

Njoftime e Fundit

Do të informoheni mbi të rejat edhe aktivitetet e fundit nga FPP SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA
Njoftim SHAFP

Njoftim SHAFP

Të nderuar anëtarë të Fondit të Pensioneve Vullnetare SIGAL, Në respektim të detyrimeve ligjore, ju njoftojmë se me vendim nr.153 datë 30.07.2018 të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare është miratuar kërkesa e SHAFP SIGAL LIFE UNIQA Group AUSTRIA për ndryshimin e…

Njoftim SHAFP

Njoftim SHAFP

Të nderuar anëtarë të Fondit të Pensioneve Vullnetare SIGAL, Në respektim të detyrimeve ligjore per transparencen ju njoftojmë se me Vendim nr 3, datë 20.12.2019, të Keshillit te Administrimit te Shoqerise Administruese te Fondit te Pensioneve Sigal Life Uniqa Group…

NJOFTIM PËR KLIENTËT E FONDIT TË PENSIONEVE SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA!

NJOFTIM PËR KLIENTËT E FONDIT TË PENSIONEVE SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA!

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA ka kënaqësinë të njoftojë të gjithë klientët e Fondit të Pensioneve “SIGAL” mbi transferimin në godinën e re me adresë: Rr. “Donika Kastrioti”, pas Kullave Binjake, ndërmjet Ambasadës së Kosovës dhe asaj Zvicerane (Pallati i Ri…
×
Përshëndetje,

Kliko "Kujdesi ndaj Klientit" dhe kontaktoni me një përfaqësues të SIGAL UNIQA për të biseduar në WhatsApp ose na shkruani

në adresën e emailit: [email protected]

ose na telefononi: +355 4 22 33 308.

 

×

NJOFTIM PËR KLIENTËT E FONDIT TË PENSIONEVE SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA

Shoqëria Administruese e Fondeve të Pensionit SIGAL Life UNIQA Group AUSTRIA ka kënaqësinë të njoftojë
të gjithë klientët e Fondit të Pensioneve “SIGAL” mbi transferimin në godinën e re me adresë: Rr. “Donika Kastrioti”,
pas Kullave Binjake, ndërmjet Ambasadës së Kosovës dhe asaj Zvicerane (Pallati i Ri Teknoprojekt), Tiranë
Tel: 00355 (0) 44 511 666
e-mail: [email protected]

Merr Kuotim

Për cfare jeni i interesuar?

Sa Deshironi të Investoni?
Të dhënat tuaja: