Rruga Donika Kastrioti, Tiranë
Hënë - Premte : 08:00 - 16:30

COVID-19

PROTOKOLLI I VERDHË

Të nderuar anëtarë,
Në kuadër të situatës së krijuar nga pandemia në vendin tonë, ju njoftojmë që Fondi i Pensioneve Vullnetare “SIGAL” është në shërbimin tuaj duke ndjekur dhe zbatuar të gjitha masat higjeno-sanitare të protokollit të verdhë COVID-19 për banka/institucione financiare.
Ju falenderojmë për besimin dhe bashkëpunimin.
Fondi i Pensioneve Vullnetare “SIGAL”
×
Përshëndetje,

Kliko "Kujdesi ndaj Klientit" dhe kontaktoni me një përfaqësues të SIGAL UNIQA për të biseduar në WhatsApp ose na shkruani

në adresën e emailit: [email protected]

ose na telefononi: +355 4 22 33 308.

 

×

Merr Kuotim

Për cfare jeni i interesuar?

Sa Deshironi të Investoni?
Të dhënat tuaja: