Rruga Donika Kastrioti, Tiranë
Hënë - Premte : 08:00 - 16:30

Mundësi Punësimi

Punonjësit tanë janë thelbësorë për suksesin e punës tonë. Synimi ynë është që të zbulojmë, tërheqim dhe të mbajmë kandidatët më të kualifikuar dhe t’iu ofrojmë atyre mundësinë e jetës në karrierë.

×
Përshëndetje,

Kliko "Kujdesi ndaj Klientit" dhe kontaktoni me një përfaqësues të SIGAL UNIQA për të biseduar në WhatsApp ose na shkruani

në adresën e emailit: [email protected]

ose na telefononi: +355 4 22 33 308.

 

×

Merr Kuotim

Për cfare jeni i interesuar?

Sa Deshironi të Investoni?
Të dhënat tuaja: