NJOFTIM PËR KLIENTËT E FONDIT TË PENSIONEVE SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA!

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA ka kënaqësinë të njoftojë të gjithë klientët e Fondit të Pensioneve “SIGAL” mbi transferimin në godinën e re me adresë:

Rr. “Donika Kastrioti”, pas Kullave Binjake, ndërmjet Ambasadës së Kosovës dhe asaj Zvicerane (Pallati i Ri Teknoprojekt), Tiranë
Tel: 00355 (0) 44 511 666

Pranë këtyre zyrave klientët e SIGAL UNIQA mund të kryejnë gjithashtu SHËRBIMET PËR TË GJITHA PRODUKTET E SIGURIMIT dhe TRAJTIMIT TË DËMEVE MOTORRIKE.

Ju mirëpresim!
NËSE KËRKONI TË SIGUROHENI KA VETËM 1 EMËR!
SIGAL UNIQA Group AUSTRIA

×
Përshëndetje,

Kliko "Kujdesi ndaj Klientit" dhe kontaktoni me një përfaqësues të SIGAL UNIQA për të biseduar në WhatsApp ose na shkruani

në adresën e emailit: [email protected]

ose na telefononi: +355 4 22 33 308.

 

×

Merr Kuotim

Për cfare jeni i interesuar?

Sa Deshironi të Investoni?
Të dhënat tuaja: