Rruga Donika Kastrioti, Tiranë
Hënë - Premte : 08:00 - 16:30

Njoftime

Njoftim SHAFP

Njoftim SHAFP

Të nderuar anëtarë të Fondit të Pensioneve Vullnetare SIGAL, Në respektim të detyrimeve ligjore per transparencen ju njoftojmë se me Vendim nr 3, datë 20.12.2019, të Keshillit te Administrimit te Shoqerise Administruese te Fondit te Pensioneve Sigal Life Uniqa Group…

Njoftim SHAFP

Njoftim SHAFP

Të nderuar anëtarë të Fondit të Pensioneve Vullnetare SIGAL, Në respektim të detyrimeve ligjore, ju njoftojmë se me vendim nr.153 datë 30.07.2018 të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare është miratuar kërkesa e SHAFP SIGAL LIFE UNIQA Group AUSTRIA për ndryshimin e…

×
Përshëndetje,

Kliko "Kujdesi ndaj Klientit" dhe kontaktoni me një përfaqësues të SIGAL UNIQA për të biseduar në WhatsApp ose na shkruani

në adresën e emailit: [email protected]

ose na telefononi: +355 4 22 33 308.

 

×

Merr Kuotim

Për cfare jeni i interesuar?

Sa Deshironi të Investoni?
Të dhënat tuaja: