Rruga Donika Kastrioti, Tiranë
Hënë - Premte : 08:00 - 16:30

Një udhëtim prej mijëra kilometrash fillon me një hap të vetëm. E njëjta gjë është dhe rruga drejt pensionit.
Cilado qoftë mosha juaj, koha më e mirë për të filluar investimin për pension është TANI.

Çdokush mund të vendosë që krahas kontributit të detyrueshëm për pensionin shtetëror, të kontribuojë në një Fond Pensioni Privat që të ketë një pension të dytë. Gjatë rinisë, shumë pak persona mendojnë për moshën e pensionit, duke e konsideruar atë si një kohë të largët. Por vitet kalojnë shpejt dhe duke u bazuar në situatën aktuale me vështirësitë që kalojnë të moshuarit me pensionet shteterore, të mendosh për pension privat sa jeni të rinj, është domosdoshmëri.
charter-01
×
Përshëndetje,

Kliko "Kujdesi ndaj Klientit" dhe kontaktoni me një përfaqësues të SIGAL UNIQA për të biseduar në WhatsApp ose na shkruani

në adresën e emailit: [email protected]

ose na telefononi: +355 4 22 33 308.

 

×

Merr Kuotim

    Për cfare jeni i interesuar?

    Sa Deshironi të Investoni?
    Të dhënat tuaja: