Bulevardi Zogu I, Tiranë
Hënë - Premte : 08:00 - 17:00

Format e Pensionit

Format e Pensionit

Nëse nuk bën asgjë sot, e ardhmja do të jetë shumë më e vështirë!

Rreth Sherbimeve Tona

Fondi i Pensionit Vullnetare “SIGAL” është një fond transparent, ihapur, që siguron një  transparencë të vazhdueshme me anëtarët e tij.

Kjo siguron:

Nepermjet kartes se pensionit ,mundësi kontrolli 24 orë në llogaritë individuale për të siguruarit nëpërmjet faqes së internetit  www.fppsigal.com.al

Njoftim me shkrim një herë në vit nga fondi për gjëndjen e aseteve  të sëjcilit prej anëtarëve.

Komente

Kur fillova të kontribuoj për pension privat para 10  vjetësh, mendoja se isha tepër vonë dhe se nuk do të arrija të kontribuoja mjaftueshëm për të pasur një pension normal. Gjithsesi, vendosa të derdh çdo muaj nga 70 mijë lekë të vjetra dhe kur të dal ne pension do të përfitoj pension shtesë prej 142 lekë në muaj, i barabartë me atë të shtetit edhe pse ne shtet unë ka kontribuar gjithë jetën time kurse tek SIGAL vetëm 15 vite. Për të pasur pension privat kam kursyer më pak se një kafe në ditë por ama e di që kur të dal në pension, të paktën do të kem ca të ardhura shtesë.

Arturi

Arturi

I punesuar, 60 vjec

Kam filluar punë që 16 vjeç dhe gjithë kohës kam paguar kontribute shoqërore. Pas 47 vjetësh vjetësh punë marr pension shteti prej 180 mijë lekë të vjetra në muaj. Im bir që jeton në Gjermani prej shumë vitesh, kishte dëgjuar për pensionin privat dhe vendosi që disa nga kursimet e tij ti paguante për mua për të pasur një pension shtesë. Sot marr edhe 260 mijë lekë pension mujor privat tek SIGAL dhe mund të përballoj shpenzimet e mia pa pritur çdo muaj para nga fëmijët. Ua rekomandoj pensionin privat të gjtihëve, sidomos atyre që janë ende të rinj dhe në kohë që të kursejnë që sot për të pasur para mot.

Mira

Mira

Pensioniste, 66 Vjec
×
Përshëndetje,

Kliko "Kujdesi ndaj Klientit" dhe kontaktoni me një përfaqësues të SIGAL UNIQA për të biseduar në WhatsApp ose na shkruani

në adresën e emailit: [email protected]

ose na telefononi: +355 4 22 33 308.

 

×

Merr Kuotim

Për cfare jeni i interesuar?

Sa Deshironi të Investoni?
Të dhënat tuaja: