Vet deklarimi i rezidences fiskale

I/E nderuar klient,

Ne zbatim te ligjit nr 4/2020, jeni te lutur te plotesoni formularin e vet-deklarimit te rezidences Fiskale dhe ta dergoni te skanuar ne adresen

[email protected]

Ose paraqituni per ta plotesuar prane zyrave tona ne adresn Rr . Donika Kastrioti prapa kullave binjake ( pallati i ri Teknoprojekt ) Tirane ,Per cdo pyetje na kontaktoni +355 4 4511666

Bashkangjitur keni formularet:

Self_Certification_Entities_ALB_Fatca + CRS

Self_Certification_Private_Individuals_ALB_Fatca+CRS

×
Përshëndetje,

Kliko "Kujdesi ndaj Klientit" dhe kontaktoni me një përfaqësues të SIGAL UNIQA për të biseduar në WhatsApp ose na shkruani

në adresën e emailit: [email protected]

ose na telefononi: +355 4 22 33 308.

 

×

Merr Kuotim

    Për cfare jeni i interesuar?

    Sa Deshironi të Investoni?
    Të dhënat tuaja: